3 лаптопа DELL втора употреба за по-малко от 600 лв. всеки

  • , от Basic Systems
  • 7 мин. за прочитане
3 лаптопа втора ръка DELL под 600 лева

Нужен ви е лаптоп за детето/децата на разумна цена предвид рисковите потребителски навици на ползвателя? Имате вкъщи невръстен бъдещ геймър, който вече не се задоволява с ограниченията на таблета? Родителите ви се нуждаят от устройство за безпрепятствена онлайн комуникация? Вие самите се оглеждате за надежден и бърз работен лаптоп - DELL, Lenovo, Acer, HP, MacBook и т.н, но в момента не можете да отделите огромна сума за нова машина?

Лаптоп втора употреба е разумното и финансово оправдано решение във всички тези случаи. Далеч по-добро от това да купите каквото и да е устройство на най-ниската възможно цена, защото рискувате да се сдобиете с техника, която не ви върши никаква работа, дори и за елементарни задачи като сърфиране в интернет и онлайн чат.

Ето защо избрахме за вас

топ 3 модела DELL

които се радват на най-голям потребителски интерес в basic-bg.com през този месец и са на стойност до 600 лв. Всички са от бизнес серията на DELL - Latitude. Това означава, че можете да разчитате на надеждност, здравина, процесорна мощ, издръжливост, голяма памет, добър екран, отлично обезпечение откъм портове.

DELL Latitude E7440

Лаптоп DELL Latitude E7440

Казано накратко, Latitude E7440 е модел, който доказва, че мобилността, разнообразието от портове и офисните изисквания могат да бъдат съчетани успешно в преносим компютър.

Това е удобен лаптоп с процесор Intel i5-4300U - 1.90GHz (3MB Smart кеш, Turbo Frequency - 2,90GHz). Разполагате с достатъчно оперативна памет - 8GB, бърз SSD хард диск и видеокарта Intel® HD Graphics 4400.

Тъй като споменахме разнообразието от портове, е добре и да прецизираме. Latitude E7440 е оборудван с 3x SB 3.0, единият от които може да бъде използван за зареждане на други устройства дори когато лаптопът е изключен. Има и четец за SD карта, уеб камера, HDMI, mini DisplayPort, който ви позволява да прикачите голям външен дисплей с висока резолюция.

Корпусът е направен от алуминий и магнезиева сплав, които осигуряват оптимална комбинация от мобилност и сигурност. Двете масивни панти гарантират максимален ъгъл на отваряне и стабилност в същото време.

Latitude е оборудван с технологията Intel vPro, която предлага допълнителни функции за сигурност и за достъп от разстояние. Тя ви дава възможност например да изтриете важни лични данни или да заключите цялото устройство в случай на кражба. DELL Latitude E7440 тежи 1,56 кг., размерът на екрана е 14”.

Моделът се предлага с 6 месеца гаранция. Цена: 569 лв.

Лаптоп втора употреба Dell Latitude E7450

Лаптоп DELL Latitude E7450

Подобрена версия на предишното поколение - Latitude E7440, макар че разликите са осезаеми само когато сложите двете устройства едно до друго. Корпусът на E7450 е малко по-тънък и отговаря на военен стандарт за здравина MIL-STD-810G.

Батерията е с по-голям капацитет, като се запазва същото тегло - 1,56 кг.

Моделът работи по-тихо в сравнение с предишното поколение, процесорът и графичната производителност са усъвършенствани. Процесорът е Intel i5-5300U - 2.30GHz (3MB Smart кеш, Turbo Frequency - 2,90GHz), а видеокартата - Intel® HD Graphics 5500.

Latitude E7450 ви дава достатъчно оперативна памет (8GB DDR3L 1600MHz) и бърз диск (128GB SSD).

Що се отнася до портовете - имате Wi-Fi, 4 x USB 3.0, Card Reader, WEB Камера, HDMI. Тъчпадът е по-голям - 10,0 x 5,4 см и поддържа жестове с един, два, три и четири пръста.

Моделът се предлага с 6 месеца гаранция. Цена: 599 лв.

DELL Latitude E5450

Лаптоп DELL Latitude E5450

Сигурен, бърз и елегантен са трите думи, които най-добре описват този лаптоп, отново от бизнес серията на DELL.

Той разполага с надежден производителен нисковолтов Intel i5 процесор от пето поколение, видеокарта Intel HD Graphics 5500, 256GB SSD хард диск и 8GB RAM. Бонус тук са двата слота за SD карта, с които паметта може да бъде допълнително увеличена.

Впечатляващо при Latitude E5450 е разнообразието от портове и екстри. Той разполага с Wi-Fi, 3xUSB 3.0, HDMI,VGA, картов четец, Bluetooth, HD уеб камера, network конектор (RJ-45), слот за SIM карта (опционален), подсветка на клавиатурата.

Моделът се предлага с 6 месеца гаранция. Цена: 539 лв.

+ 2 модела при ограничен бюджет

Ако имате нужда от машина, но бюджетът ви е ограничен до около 300 лв., ви предлагаме два от най-продаваните ни модели за месец май 2021 г.

Лаптоп DELL Latitude E6320, в случай че държите на DELL

Компактен и лек, моделът е с триметален корпус и отговаря на военен стандарт за здравина MIL-STD 810G. Това означава, че устройството е преминало 29 военни теста за издръжливост, сред които изпускане, вибрации, екстремни температури, влага и т.н. Тоест, ще ви служи вярно при на практика всякакви работни условия.

Лаптопът е с второ поколение Intel i5 процесор и по-конкретно Intel i5 2520М - 2.50GHz (2 cores, 4 threads, 3MB Smart кеш, Max Turbo 3.2 GHz). Разполагате с 4GB RAM и 320GB твърд диск.

Видеокартата е Intel HD Graphics 3000.

DELL Latitude E6320 е отлично обезпечен с портове - Wi-Fi, 2xUSB, mini HDMI, Card Rader, Bluetooth, Web Camera.

С тегло от 1,65 кг и 13,3" HD (1366x768) LED дисплей, този модел е отлично съчетание от надеждност и портативност.

В допълнение на това се предлага с 6 месеца гаранция. Цена: 299 лв.

Лаптоп Lenovo ThinkPad X220

Серията ThinkPad на Lenovo е изцяло бизнес ориентирана. През годините тези машини са се доказали като изключително надеждни и пригодими за всякакви условия на работа. Ако не държите да притежавате DELL, може да хвърлите един поглед и при конкуренцията в същия клас.

Лек, компактен, здрав, мощен, с издръжлива батерия и отличен дисплей - това е перфектната комбинация от характеристики, която всеки потребител търси. ThinkPad X220 отговаря напълно на тези изисквания.

Здравото магнезий-алуминиево шаси гарантира, че той ще се справи без проблем с предизвикателствата на ежедневната мобилност. Батерията осигурява над 8 часа автономна работа, така че да не се налага да се оглеждате за контакт наблизо. Освен това работи тихо дори и при по-сериозно натоварване.

Лаптопът е с процесор Intel i5 2520М - 2.50GHz (3MB Smart кеш, Max Turbo Frequency 3.2GHz ). Разполагате с 4GB RAM и 320GB твърд диск.

Дисплеят е с характеристики, които значително надхвърлят средните. С ThinkPad X220 можете да разчитате на отлична яркост, контраст, стабилна картина, както и на щадящото очите покритие против отблясъци.

Разполагате със следните портове: Wi-Fi, 3xUSB, Card Rader, Bluetooth, 3G, DisplayPort, VGA. Всичко това се побира в скромните 1,3 кг, доста по-малко от една добре напълнена дамска чанта.

Моделът се предлага с 6 месеца гаранция. Цена: 319 лв.

Вместо финал

Пазарът на лаптопи втора употреба продължава да се разраства благодарение на темповете на развитие и усъвършенстване на технологиите като цяло. За потребителя това е добра новина. Това означава, че новите устройства бързо се заменят от още по-нови, но те реално нямат технологично време да остареят и да извървят жизнения си цикъл. Тоест, в обхвата на понятието “стара техника” реално влиза техника, която съвсем не е стара. Често говорим и за устройства, които са излезли на пазара преди не повече от година-година и половина. Реално разликата между “новото” и “старото” поколение не е осезаема за обикновения потребител.

Благодарение на това, дори и да разполагате с по-скромен бюджет, можете да притежавате лаптоп с отлични характеристики не просто за ежедневни, но и за специализирани, тясно професионални задачи, които изискват определено хардуерно и софтуерно обезпечаване. В същото време, благодарение на Windows обратната съвместимост вече не представлява проблем и всичко, от което се нуждаете, работи повече от добре.

Затова и кредитът или изплащането на компютър, лаптоп или таблет, което до неотдавна беше нормална практика, вече не е финансово обоснован. Устройството втора употреба е далеч по-изгодното и разумно решение

Тагове


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация