DELL XPS 15 9520 ЛАПТОП ВТОРА УПОТРЕБА - ВЪРХОВ МОДЕЛ, КОМБИНАЦИЯ ОТ ЛУКС, МОЩ И ИЗГОДНА ЦЕНА

  • , от Basic Systems
  • 2 мин. за прочитане
DELL XPS 15 9520 LAPTOP VTORA UPOTREBA - CPU I7 12700H, 64GB RAM, 2TB NVME, RTX 3050 TI - GDDR6 4 GB, 1920X1200, IPS

Използваният лаптоп DELL XPS 15 9520 е наистина топ модел, който съчетава лукс, мощност и достъпна цена в един елегантен пакет.

Търсите лаптоп от най-висок клас, който предлага лукс, мощност и достъпност в едно? Употребяваният лаптоп DELL XPS 15 9520 може да бъде идеалният избор за вас. Този модел е известен със своята изключителна производителност и елегантен дизайн, което го прави предпочитан сред технологичните ентусиасти и професионалистите.

Какво отличава лаптоп втора употреба DELL XPS 15 9520?
DELL XPS 15 9520 е оборудван с най-новите технологии, за да осигури безпроблемно потребителско изживяване. С мощен процесор и достатъчно RAM, този лаптоп може да се справи дори с най-взискателните задачи с лекота. Независимо дали сте графичен дизайнер, видео редактор или геймър, DELL XPS 15 9520 има силата да бъде в крак с вашите нужди.

Защо да изберете употребяван модел?
Изборът на използван DELL XPS 15 9520 може да бъде умен избор за тези, които искат да спестят малко пари, без да правят компромис с качеството. Използваните лаптопи често са добре поддържани и предлагат страхотна цена за цената. Освен това все още можете да се насладите на всички функции и производителност на нов модел на малка част от цената.

Насладете се на лукса, без да плащате високата цена
Въпреки своите характеристики от висок клас, DELL XPS 15 9520 е изненадващо достъпен. Този лаптоп предлага луксозно изживяване без високата цена, която обикновено се свързва с премиум моделите. С DELL XPS 15 9520 можете да се насладите на най-доброто от двата свята - лукс и достъпност.

Последни мисли
Използваният лаптоп DELL XPS 15 9520 е наистина топ модел, който съчетава лукс, мощност и достъпна цена в един елегантен пакет. Независимо дали сте професионалист, нуждаещ се от надежден работен кон, или технологичен ентусиаст, който търси машина с висока производителност, DELL XPS 15 9520 със сигурност ще ви впечатли. Не пропускайте възможността да притежавате този изключителен лаптоп на малка част от цената.

 

Лаптопи DELL втора ръка на ниски цени
Проверени и надеждни лаптопи DELL втора ръка
Лаптопи DELL втора ръка с гаранция
Лаптопи DELL втора ръка – DELL Precision
Лаптопи DELL втора ръка – DELL XPS
Лаптопи DELL втора ръка – DELL Latitude
Лаптопи DELL втора ръка от Basic Systems

 

Тагове


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация