HP Z440 РАБОТНА СТАНЦИЯ ВТОРА УПОТРЕБА - ИЛИ КАК ДА РАБОТИМ С ВИСОК КЛАС ТЕХНИКА НО НА ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА

  • , от Basic Systems
  • 2 мин. за прочитане
HP Z440 RABOTNA STANTsIA VTORA UPOTREBA

Търсите ли да подобрите производителността на вашата работна станция втора употреба, за да се справяте ефективно с взискателни задачи? HP Z440 с 64GB RAM DDR4 и NVIDIA QUADRO P2000 е идеалното решение за професионалисти, търсещи високоскоростна компютърна мощност.

Повишен капацитет на паметта
С 64 GB DDR4 RAM, работната станция втора употреба HP Z440 осигурява достатъчно капацитет на паметта за лесно справяне със сложни симулации, големи набори от данни и многозадачност. Този увеличен капацитет на паметта позволява по-гладък работен процес и по-бърза обработка на данни, подобрявайки общата производителност.

Графика с висока производителност
Графичната карта NVIDIA QUADRO P2000 осигурява изключителна производителност за графично интензивни приложения като 3D моделиране, рендиране и редактиране на видео. С 5 GB GDDR5 памет и 1024 CUDA ядра, P2000 осигурява гладка и отзивчива графична производителност за вашите професионални проекти. Когато става въпрос за професионални приложения като CAD, 3D моделиране и редактиране на видео, NVIDIA QUADRO P2000 се отличава от конкуренцията. С поддръжка за до четири 5K дисплея и съвместимост с най-новите API, включително DirectX 12 и OpenGL 4.5, тази графична карта е универсално решение за всеки професионален работен процес.

Ефективна конфигурация на работна станция
Работната станция втора употреба HP Z440 е проектирана за надеждност и производителност, включваща мощен процесор Intel Xeon, усъвършенствана система за охлаждане и разширяеми опции за съхранение. Комбинацията от високоскоростна RAM, мощна графика и ефективна конфигурация на работна станция втора употреба прави HP Z440 идеален избор за взискателни работни натоварвания.

Независимо дали сте създател на съдържание, инженер или дизайнер, HP Z440 с 64GB RAM DDR4 и NVIDIA QUADRO P2000 предлага производителността и надеждността, от които се нуждаете, за да се справите с вашите проекти с увереност. Надстройте своята работна станция втора употреба днес и усетете разликата в скоростта и ефективността.

Тагове


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация