Меню
Количка 0

Как да изберем компютър втора ръка за детето?

Публикувано от Slavka Slavova на

Кой компютър да купя за детето? Или да му взема лаптоп? А защо не компютър втора ръка? Или ако е лаптоп, защо не втора употреба?

Много родители са изправени пред този избор, заради днешните корона-пречки, дори и тези, които биха искали максимално да забавят навлизането на децата си в света на технологиите.

компютри втора ръка за деца

Лаптоп или компютър втора ръка?

Това е една класическа дилема, свързана със закупуването на компютър за детето. Имайте предвид, че изборът на компютър втора ръка изисква повече свободно пространство, както и набор от периферни устройства. От нашия сайт може да вземете и: монитор втора ръка, мишка, клавиатура, високоговорители или слушалки.

Предимствата на лаптопите са в неговата преносимост, но някои родители предпочитат да контролират процеса на сърфиране в интернет, например, затова държат децата си под око с компютър. Освен това компютърът втора ръка е с по-ограничени движения и следователно е по-малко податлив на механични повреди.

Вземете под внимание и възможността за разширения. С времето може да се окаже, че закупения лаптоп много бързо престава да отговаря на изискванията на новите и по-модерните модели, а възможностите за разширяване на такива устройства са много ограничени.

При настолните компютри това е напълно различно - полето за подобрения е наистина голямо. Затова на теория, когато купувате настолен компютър било то и компютър втора ръка, купувате оборудване за години.

 

Компютър втора ръка за детето на добра цена

Ние от basic-bg.com предлагаме готови сглобки с внимателно подбрани компоненти и възможност за разширяване на системата в бъдеще. Изгодните решения варират по цена, а всички можете да намерите в секция „компютри втора ръка“.


Сподели това мнение← По-стари мнения