Как да изберем лаптоп втора ръка/лаптоп втора употреба за малък бизнес

  • , от Basic Systems
  • 1 мин. за прочитане
лаптопи втора ръка, лаптопи втора употреба

лаптопи втора ръка, лаптопи втора употребаВид на преносимия компютър/лаптопа втора употреба

Всеки производител предлага многообразие от лаптопи, които варират на първо място по техните размери. Но какво друго е важно за лаптопите, когато те са и лаптопи втора ръка? От тази статия ще ви стане по-ясно.

Здравина на лаптопа втора ръка/лаптопа втора употреба

Когато сте на работа, здраво конструираният лаптоп е задължителен. Нека го погледнем така – работният лаптоп бил той лаптоп втора ръка може да ви служи продължително време, в него се съхраняват важни данни. Лаптопът втора ръка се пренася много често от място на място. Затова е хубаво да се вгледате в неговия корпус. Здравината на един лаптоп втора ръка, излизал от лизинг, се определя най-вече от неговия размер и начин на употреба. Лаптопите втора ръка на производители като DellHP и Аpple са оборудвани с магнезиеви и алуминиеви корпуси.  

Съхраняващото устройство на лаптопа втора ръка/лаптопа втора употреба

Друг важен елемент при избора на лаптоп втора ръка/лаптоп втора употреба е съхраняващо устройство. Твърдият диск е това, което е най-податливо на повреди вследствие на нежелани удари. Макар и не толкова евтина алтернатива на традиционния HDD, SSD съхраняващо устройство, не е съставено се от механични части. С капацитет от 40 GB до 120 GB, вие ще получите един добър вариант за един бизнес лаптоп, в зависимост от типа ви работа.

Гаранция на лаптопа втора ръка/лаптопа втора употреба

Повечето бизнес лаптопи втора ръка, които предлагаме са с гаранция от 6 месеца.

 


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация