ЦВЕТНО МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО УСТРОЙСТВО ВТОРА УПОТРЕБА - SAMSUNG CLX-6260FW

  • , от Momchil Petrov
  • 4 мин. за прочитане
TsVETNO MULTIFUNKTsIONALNO USTROYSTVO VTORA UPOTREBA - SAMSUNG CLX-6260FW printer vtora raka

Искате ли да рационализирате работния си процес в офиса и да увеличите продуктивността? Не търсете повече. Samsung CLX-6260FW e универсално цветно многофункционално устройство втора употреба, което е проектирано да отговори на всички ваши нужди от печат, сканиране, копиране и изпращане на факс. Цветният мултифункционален принтер втора употреба Samsung CLX-6260FW (4 звезди) е цветно лазерно многофункционално устройство втора употреба за малък офис или натоварена работна група, с добра скорост и качество на печат и солиден набор от функции. Струва си да се разгледа внимателно, ако вашият офис или работна група трябва да печата цветно в обем.

Какво отличава Samsung CLX-6260FW?

Samsung CLX-6260FW предлага широк набор от функции, които го отличават от другите принтери втора употреба на пазара. Със скорост на печат до 25 страници в минута можете бързо и ефективно да създавате висококачествени документи без никакви забавяния. Принтерът втора употреба също е оборудвано с безжична връзка, което ви позволява да печатате от всяко място в офиса, без да сте привързани към определено място. Принтерът втора употреба CLX-6260FW може да печата, копира, сканира и изпраща факс; сканиране към имейл, локален или мрежов компютър или FTP сървър; факс от неговата клавиатура или от вашия компютър (PC-факс); печат от или сканиране към USB флаш памет или мобилно устройство. Този принтер втора употреба  е с размери 19,9 на 18,5 на 17,8 инча (HWD) и тежи 59 паунда; ще искате да го поставите на отделна маса или бюро. Отгоре има автоматично подаващо устройство за 50 листа (ADF) за сканиране, копиране или изпращане по факс на многостранични документи. Предният панел съдържа 4,3-инчов цветен сензорен екран, буквено-цифрова клавиатура за въвеждане на факс номера и няколко други физически бутона като Включване, Изключване и Събуждане.

Как Samsung CLX-6260FW подобрява ефективността?

Като инвестирате в принтерът втора употреба Samsung CLX-6260FW, можете значително да подобрите ефективността на вашите офис операции. Функцията за автоматичен двустранен печат на устройството ви позволява да печатате от двете страни на хартията, като намалявате отпадъците от хартия и намалявате разходите за печат. Освен това, интуитивният сензорен интерфейс на CLX-6260FW улеснява навигацията през различните функции на устройството, като ви спестява време и увеличава продуктивността. CLX-6260FW има капацитет за хартия от 300 листа, разделен между основна тава за хартия с 250 листа и многофункционална/байпасна тава с 50 листа, с опционална тава с 520 листа за максимум 820 листа и автоматичен дуплексер за печат от двете страни на лист хартия. Неговият капацитет за хартия е подобен на много цветни принтери втора употреба около неговата цена.

Защо да изберете употребяван Samsung CLX-6260FW?

Изборът на принтер втора употреба Samsung CLX-6260FW може да бъде рентабилно решение за фирми, които искат да обновят своето офис оборудване, без да влизат в излишен преразход. Принтерите втора употреба често се обновяват до състояние като нови, което гарантира, че получавате надежден и висококачествен продукт на малка част от цената на ново устройство. Принтерът втора употреба CLX-6260FW има добра гама от възможности за свързване, включително USB, Ethernet (включително Gigabit Ethernet), Wi-Fi и Wi-Fi Direct, което опростява печатането от мобилни устройства. Съвместим е и със Samsung MobilePrint, едно от най-добрите приложения за мобилен печат.

Със Samsung CLX-6260FW можете да издигнете ефективността на вашия офис на следващото ниво. Инвестирайте в това универсално цветно многофункционално устройство днес и изпитайте предимствата на рационализирания работен процес и увеличената производителност.

 

  

Принтери втора употреба – евтини и надеждни
Принтери втора употреба – точно каквито ви трябват
Принтери втора употреба – с грижа към природата
Принтери втора употреба – за насърчаване на кръговата икономика
Евтини принтери втора употреба за офиса
Евтини принтери втора употреба с гаранция
Принтери втора употреба за офиса и дома от Basic Systems

 

Тагове


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация