DELL U3219Q ULTRASHARP 4K МОНИТОР ВТОРА УПОТРЕБА

  • , от Basic Systems
  • 3 мин. за прочитане
32" MONITOR VTORA UPOTREBA DELL U3219Q ULTRASHARP 4K (3840 X 2160), IPS - MATRITsA, DISPLAYPORT, HDMI, USB-C POWER DELIVERY, USB 3.0 HUB

Искате ли да смените своя монитор, за да подобрите изживяването си при гледане? Не търсете повече, насреща е DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор. Този висококачествен монитор втора употреба предлага зашеметяваща визуализация и разширени функции, които ще издигнат работата и забавлението ви на следващото ниво.



Какво отличава DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор?


Мониторът DELL U3219Q UltraSharp 4K разполага с 32-инчов 4K дисплей с разделителна способност 3840 x 2160 пиксела, осигуряващ ясни и ясни изображения с живи цветове. С 99% sRGB цветово покритие можете да се доверите, че цветовете, които виждате на екрана, са точни и реалистични.



Как DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор подобрява производителността?


Отличаващ се с порт с захранване, DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор втора употреба ви позволява да свържете вашия лаптоп и да го зареждате едновременно с един кабел. Това опростява вашето работно пространство и намалява бъркотията с кабели, като ви помага да останете организирани и фокусирани върху задачите си.



Защо DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор е идеален за творчески професионалисти?


За креативни професионалисти като графични дизайнери и фотографи, точността на цветовете е от решаващо значение. Мониторът втора употреба DELL U3219Q UltraSharp 4K се доставя фабрично калибриран до Delta-E < 2, гарантирайки прецизно възпроизвеждане на цветовете за вашите проекти. Освен това мониторът втора употреба поддържа възпроизвеждане на HDR съдържание, предоставяйки зашеметяващи визуализации с висок контраст и динамичен диапазон.



Как DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор подобрява вашето забавление?


Независимо дали обичате да гледате филми, да играете игри или да стриймвате съдържание, DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор втора употреба предлага завладяващо изживяване при гледане. С честота на опресняване от 60 Hz и ултратънък дизайн на рамката можете да се насладите на плавни визуализации и широк зрителен ъгъл, който вдъхва живот на любимото ви съдържание.

Надградете изживяването си при гледане днес с DELL U3219Q UltraSharp 4K монитор и се насладете на зашеметяващи визуализации, разширени функции и подобрена продуктивност. Усетете разликата с авангардната технология на DELL.

 

 

Евтини монитори втора ръка – за да спестите
Какви евтини монитори втора ръка можете да купите
Евтини монитори втора ръка с дълъг живот
Евтини монитори втора ръка с гаранция
Евтини монитори втора ръка на изплащане
Рисковано ли е да купувате евтини монитори втора ръка
Кой търси евтини монитори втора ръка
Евтини монитори втора ръка – с грижа за околната среда
Евтини монитори втора ръка от Basic Systems

 

Тагове


Най-новото от блога

Вход

Забравена парола?

Все още нямате регистрация?
Регистрация